perjantai 7. joulukuuta 2012

Laihuudenpalvonta: sairasta

Mä vihaan laihuudenpalvontaa. Vihaan ajatusta siitä että laiha=kaunis. Tää koko ajatus siitä, että tietynlainen ruumis on täydellinen on ihan vitun sairas ja kieroutunut. Ja mitä sairas ja kieroutunut idea tekee ihmismielelle? No sairastuttaa ja kierouttaa sen. 
Mä tunnen liian monta ihmistä, joka vihaa omaa kehoaan koska se ei ole laiha. Kauniita ja älykkäitä ihmisiä, jotka vihaavat itseään koska yhteiskunta on asettanu jonkin säädöksen sille mikä on kaikkien mielestä kaunista? Mitä helvettiä oikeesti? Miten helvetissä joku tai jokin voi määrätä sen mitä mä pidän kauniina tai hyvännäköisenä? Miten kukaan voi luulla että kaikki pitää tätä yleismaallista ideaa sinä oikeana? Miksi sana lihava on haukkumasana ja laiha kertoo kauneudesta?
Mikä siinä on, että ihmiset oppii tän kaiken jo lapsena? Me opetetaan se niille, ja ne kasvaa kieroon, vihaavat itseään ja pahimmassa tapauksessa vahingoittavat itseään tai tappavat itsensä. Mitä kukaan näistä lapsista ikinä teki ansaitakseen tän paineen ja ajatuksen "sä et voi olla hyvä jos et ole laiha" myrkyttämään mieltä?
Älkää jooko vihatko kehojanne. Te olette kaikki kauniita.

2 kommenttia: